آشپزی، دسر و شیرینی

آموزش بهترین دسرها ایرانی برای پخت

آموزش بهترین دسرها ایرانی برای پخت

مجموعه : دسر ها و شیرینی ها آشپزی

پخت انواع دسر های محبوب,دسر های اصیل و کاملا ایرانی,اموزش تهیه بهترین دسر ها,معرفی دسر ها سالم با سبزیجات و ماست, چند نوع دسر

  1. دیاوولی فریت با سس پیاز و شوید

مواد لازم:

دیاوولی فریت (فلفل تند سرخ شده):

  • ۱ فنجان روغن کانولا
  • ۴ حبه سیر تازه، ریز ریز شده
  • ۴ فیله آنچووی (یا ماهی دلخواه)، کوبیده شده
  • ۹ فلفل قرمز ریز خشک شده

سس پیاز و شوید:

مواد لازم:

  • ۶ پیازچه، خرد شده
  • نیم فنجان شوید تازه ساطوری شده
  • نیم فنجان جعفری ساطوری شده
  • ۱ فنجان ماست پرچرب
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • آب یک عدد لیمو
  • شکر به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

برای درست کردن دیاوولی فریت: در قابلمه کوچکی روغن کانولا را داغ کنید. در ماهیتابه بزرگی سیر و آنچووی کوبیده را پخش کنید. فلفل های خشک را رویش بریزید و پخش کنید. وقتی روغن در قابلمه داغ شد، آن را از روی حرارت بردارید و از ملاقه فلزی برای ریختن روغن داغ در ماهیتابه استفاده کنید. آنها را مخلوط کنید و مواظب باشید فلفل ها نسوزند.

برای درست کردن سس پیاز و شوید: در کاسه ای پیازچه، شوید، جعفری، خامه ترش، ماست، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سس شما آماده است.

 

  1. سس شیرین میوه ای

مواد لازم:

  • نیم فنجان شکر
  • یک بسته ۲۲۰ گرمی پنیر خامه ای
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • میوه های مختلف

شکر و پنیر خامه ای را با میکسر برقی و سرعت متوسط بزنید تا نرم شود. خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. آنها را در ظرفی ریخته و رویش را بکشید. بگذارید ۴ ساعت بماند. سپس با میوه های دلخواهتان سرو کنید.

 

  1. سس زنجبیلی بادام و بادنجان

مواد لازم:

  • ۱ بادنجان بزرگ
  • ۴ قاشق روغن
  • ۲ قاشق زنبیل آسیاب شده
  • ۱ قاشق چایخوری گشنیز خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری رازیانه
  • نیم قاشق چایخوری هل
  • نیم قاشق چایخوری پاپریکا
  • کمی نمک و فلفل
  • ۳ قاشق بادام خرد شده
  • ۱ قاشق مایونز
  • می توانید با این موارد سرو کنید: هویج، لوبیاسبز، مارچوبه، نان یا نان سوخاری

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. بادنجان را از طول دو نیم کنید. آن را با روغن چرب کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. آن را در فر بگذارید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد و نرم شود. دربیاورید تا سرد شود. سپس با قاشق داخلش را خالی کنید. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط بگذارید و داخلش روغن بریزید. وقتی داغ شد، زنجبیل، گشنیز، زیره، رازیانه، هل، پاپریکا، نمک و فلفل را بریزید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید در روغن داغ سرخ شوند. سپس در کاسه ای بریزید و مغز بادنجان را که خالی کرده بودید به علاوه مایونز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس با نان و سبزیجاتی که تمیز کرده و برش داده بودید سرو کنید.

 

  1. سس اسفناج و پیاز

مواد لازم:

  • ۵ قاشق کره
  • ۲ قاشق روغن نباتی
  • ۱ عدد پیاز قرمز، خرد شده
  • ۱ عدد پیاز سفید، خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱ فنجان مایونز
  • سه چهارم فنجان خامه ترش
  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۲۰۰ گرم اسفناج
  • سبزیجات دلخواه و چیپس

کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید و روغن اضافه کنید. پیازها را داخلش بریزید و با نمک و فلفل تفت دهید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید پیازها سرخ شوند. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید سرد شود. مایونز، خامه ترش، پنیر خامه ای و فلفل قرمز را در کاسه ای هم بزنید تا نرم شود. پیازها و اسفناج را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید. با چیپس و برش های سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.

 

  1. سس ماست خیار و شوید

مواد لازم:

  • ۲ فنجان ماست
  • ۱ فنجان خیار خرد شده
  • ۲ قاشق شوید تازه ساطوری شده
  • ۱ قاشق گشنیز خرد شده
  • نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نیم قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
  • سبزیجات مختلف مانند لوبیاسبز، کرفس، خیار، قارچ، چغندر کبابی یا سیب زمینی آب پز

در کاسه ای ماست، خیار، شوید، گشنیز، فلفل قرمز، سرکه و نمک و فلفل سیاه بزنید و مخلوط کنید. سپس با سبزیجات مختلف سرو کنید.

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.