آشپزی، دسر و شیرینی

آموزش تهیه و پخت مربای زردآلو با گلاب و زعفران

آموزش تهیه و پخت مربای زردآلو با گلاب و زعفران

مجموعه: دسر ها و شیرینی

درست کردن مربای زرد الو خوشمزه به روش آسان

زدآلوی تازه

تو یه صبح بهاری، در یخچال رو باز می کنید. حسابی هم گرسنه اید! در این هنگام چشمتون به یک شیشه مربای خوشمزه خونگی می افته که داره گوشه یخچال برق می زنه! ممم… مربای زردآلو!

خُب، حالا بیاید تا این رویا رو به واقعیت تبدیل کنیم!

آماده اید؟ پس شروع می کنیم!

مواد مورد نیاز برای پخت:

  • یک کیلو زرد آلو (وزن، بدون هسته)
  • ۴۰۰ گرم شکر
  • آب لیمو (مقداری)
  • زعفران (مقداری)
  • ۲ قطره گلاب

مواد لازم

آماده سازی:

سعی کنید از زرد آلوهای تازه و بدون له دگی و خرابی استفاده کنید تا مربایی مرغوب و درجه یک داشه باشید هر چه اندازه زرد الو ها بزرگتر و رسیده تر باشند مربای شما مرغوب تر و شیرین تر و با کیفیت تر میباشد نگید نگفتم : )

خارج کردن هسته

زردآلو هارو از وسط نصف و با دست هسته هر یک رو خارج کنید.

کوبیدن زعفران و شکر

مقداری زعفران رو به همراه کمی شکر درون جایگاه کوچکی ریخته و خوب بکوبید. دانه های شکر به ساییده شدن بهتر زعفران کمک می کنن.

پختن

پختن مربا:

زردآلو و شکر رو درون قابلمه کوچکی با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت بزارید تا به جوش بیان. مربا خیلی زود پخته میشه، پس یادتون نره که باید مواد رو دائما هم بزنید تا نسوزن.

مربای پخته شده

اضافه کردن چاشنی ها:

بعد از ده دقیقه مربا سفت شده و مثل یک گذازه داغ فوران می کنه! (ترشح آب زردآلود ها) پس حسابی مواظب دستاتون باشید!

وقتی آماده شد، شعله رو کم کرده و زعفرانی رو که آماده کردیم، به همراه گلاب و آب لیمو داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید تا همه مربا بو و مزه بگیره.

ظروف پر شده

پر کردن، نگهداری و مصرف:

در آخر مربا هارو درون ظروف شیشه ای تمیز در دار ریخته و حدود ۱۰ دقیقه درون ظرفی حاوی آب گرم قرار بدید.

به همین سادگی به همین خوشمزگی نوش جان!!!!!

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.