آشپزی، غذا های اصلی

آموزش طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان

طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

dd76.jpg

مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر :

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم برنج نصف پیمانه عدس ۱ پیمانه کشک پاستوریزه ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان) زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم نعناع داغ برای تزئین

طرز تهیه آش :

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است . که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون  آش  ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آش هایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود . در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

 

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.