آشپزی، غذا های اصلی

آموزش طرز تهیه خورش آلو مرغ

آموزش طرز تهیه خورش آلو مرغ

سعی کنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا کنید

خورش آلو مرغ، برای مجالس رسمی

اینهمونخورشی آلو هستی که در مراسم هم میدن و میتوانید این دستور پخت رو برای درست کردن خورشت آلو مجلسی بکار ببرید.

خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد مناسبی است.

مواد اولیه :برای ۶ نفر
لپه ۱۰۰ گرم
آلو ۴۰۰ گرم (خورشتی)
پیاز ۴ قاشق سوپخوری (سرخ شده)
مرغ یک کیلو و نیم
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
شکر به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه خورش آلو:

ابتدا آلوی خشک را شسته و با مقداری آب ولرم خیس کنید .در ظرفی مناسب مقداری روغن را داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنیدو سپس ادویه و لپه شسته و خیس خورده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا از خامی در بیایند.الوی خیس کرده را به همراه آب آن به مواد اضافه کرده و زعفران را با مقداری آب جوش آبکرده و به مواد اضافه کنید و با کم کردن حرارت اجازه دهید خوب بپزند.

نکات:

۱) سعی کنید هر مقدار آب برای خورش نیاز دارید روی الو بریزید تا آب مزه دار شود.

۲) سعی کنید آلوی شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل یا بعد از پخت جدا کنید.

.

.

 

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.