آشپزی، دسر و شیرینی

اموزش نحوه طرز تهیه و پخت پنکیک خوشمزه و بسیار زیبا

اموزش نحوه طرز تهیه و پخت پنکیک خوشمزه و بسیار زیبا

مجموعه: دسر ها و شیرینی

آموزش اشپزی و پخت دسر پنکیک

پنکیک، یه خوردنی خوشمزه و اعتیادآوره که بی‌استعدادترین آدم‌ها هم از پس درست کردنش برمیان! (دور از جون!)

فقط کافیه یه بار درستش کنید تا دیگه هروقت گرسنتون شد، برید سراغش و… تو سه سوت آماده میشه! 😉 اموزش اشپزی پخت پنکیک خوشمزه و تزیین شده به صورت خیلی زیبا

مواد مورد نیاز برای پحت پنکیک:

  • آرد: دو پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمی‌کنه)
  • بکینگ پودر: ۳ قاشق چای‌‌خوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیره‌ی ذرت: گیر نیاوردید، شیره‌ی خرما یا عسل
  • روغن: دو قاشق غذاخوری

مخلوط کردن مواد:

طرز تهیه‌اش خیلی راحته. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.

توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکی دوبار از توی صافی رد کنید.

توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با هم بزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.

مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه.

  اگه می‌خواید پنکیک‌تون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. باید ذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. همین یه نکته‌ی کوچیک حاصل عمری تجربه‌ست! =)

پختن پنکیک:

اگه ماهی‌‌‌تابتون بدون روغن نمی‌سوزه یا براتون مهم نیست که بسوزه، فَبِها؛ بهش روغن نزنید و رنگ پنکیک‌ها هم یکدست‌تر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها.

بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهی‌تابه به اندازه‌ی کافی گرم بشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید.

یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. باید قهوه‌ای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقه‌ی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهی‌تابه درش بیارید.

*تو هر نوبت می‌تونید، یکی دوتا یا بیشتر (بسته به اندازه‌ی ماهی‌تابه‌تون) از مایع پنکیک بریزید. اندازه‌ش هم که دل‌بخواهیه.

پنکیک پف کرده

↑ پنکیک‌هایی که شیر کمتر دارن (در بالا توضیح دادم) و بیشتر پف کردن.

↓ پنکیک‌هایی که شیر بیشتر دارن و کمتر پف کردن. دیگه انتخب با خودتونه!

در آخر، پنکیک‌ها رو توی ظرف روی هم بچینید و به سبک فرنگی (!) روش شیره‌ی ذرت (داخلیش: شیره‌ی خرما!) بریزید و:

یه لیوان شیر یا چایی برای خودتون و خانواده پرکنید و به به! پنکیک بخورید! صبحونه، عصرونه ^__^

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.