آشپزی، غذا های اصلی

خورش قارچ و تخم مرغ

خورش قارچ و تخم مرغ

اشپزی,غذای اصلی

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ,نحوه پخت خورش قارچ

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده  از هر کدام یک عدد
 قارچ حلقه شده  ۲۰ عدد
 آبلیمو  ۱/۴ پیمانه
 تخم مرغ  یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.

در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.