آشپزی، غذا های اصلی، گردشگری

غذاهای سنتی اصفهان و طرز اموزش پخت آنها

غذاهای سنتی اصفهان و طرز اموزش پخت آنها

مجموعه: آشپزی , گردشگری

معرفی غذاهای مخلی و قدیمی اصفهان و همچنین طرز پخت و اموزش درست کردن این غذاها

مشهورترین غذای سنتی اصفهان بریان است. غذاهای دیگری چون: اشکنه ،کاله جوش، اماج، کاچی ، گوشت و لوبیا، گوشت و عدس،قیمه ریزه، سرگنجشکی،پلوماش ، ماشازردک، تاس کباب، یخمه ترش ، یخمه لوبیا، کوفته باقالی ، کباب مُشتی، ماشا قمری ، حلیم بادمجان ، خورش ماست ، نخوداب غوره ، شوربا ، آش آلوچه و شله بریان زیره … از دیگر غذاهای سنتی استان اصفهان به شمار می آیند.

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

یک دیدگاه در ”غذاهای سنتی اصفهان و طرز اموزش پخت آنها

  1. طرز تهیه سحرآمیز آش شعله قلم کار در شاهین شهر اصفهان در وبلاگ shahinshahresfahan.blogfa.com منتشر شده است که در مورد تهیه اش نذری به میزان زیاد توضیح داده من تهیه کردم عالی شد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.