آشپزی، دسر و شیرینی

اموزش روش تهیه ترشی گیلاس

اموزش روش تهیه ترشی گیلاس

طرز درست کردن ترشی گیلاس در خانه

طرز تهیه ترشی گیلاس, درست کردن ترشی گیلاس

مواد لازم :

گیلاس ۱ کیلو
شکر سفید ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه تعدادی
آب ساده ۱ استکان

طرز تهیه :

ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .

نکته آشپزی :

از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.