باغبانی و پرورش گل و گیاه

طریقه جوشاندن هسته خرما و خواص هسته خرما

طریقه جوشاندن هسته خرما و خواص هسته خرما

جوشانده هسته خرما

طریقه جوشاندن هسته خرما و خواص هسته خرما http://tehranmall-co.ir/

جوشانده هسته خرما برای درمان سنگ کلیه و مثانه مفید است

برخلاف تصور عموم خرما جوشهای جوانی یا آکنه را نه تنها بوجود نمی‌آورد بلکه آنها را بهبود بخشیده و از بین می‌برد.
خوردن خرما برای جلوگیری از سرطان مفید است و به عضلات نیرو می‌بخشد و اعصاب را تقویت می‌کند.

همچنین، به علت وجود فسفر در خرما اعمال مغزی را بیشتر بکار انداخته و تحریکات دفاعی را افزایش می‌دهد.خرما حاوی ویتامینهای

A ، B، E وC و مواد قندی و آهن است؛‌ از دیگر امتیازات آن سرشار بودن آن از منیزیم است. براساس پژوهشهای جدید معلوم شده که ویتامین E موجود در خرما باعث تقویت قوای جنسی می‌شود.

همچنین شکوفه و هسته خرما نیز سرشار از خواص درمانی است تا جایی که شکوفه خرما دارای خاصیت ضدعفونی کنندگی، تقویت کننده بینایی و شنوایی بوده و درد مفاصل را تسکین می‌دهد.جوشانده هسته خرما برای درمان سنگ کلیه و مثانه مفید است و پودر آن نیز اسهال مزمن را درمان کرده و خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد

طرز تهیه جوشانده هسته خرما

برای تهیه جوشانده خرما مثل تهیه جوشاندن سایر داروهای گیاهی میباشد.

شما می توانید از دو روش استفاده کنید

روش اول

هسته خرما را برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در اب بجوشانید و بعد از صافی کردن هسته های خرما اب ان را نوش جان بفرمایید.

روش دوم

میتوانید هسته های خرما را در اسیاب پودر کنید و به صورت پودر ان را  جوشانده و از شیره و دم جوش ان استفاده کنید که به اصطلاح به ان قهوه هسته خرما نیز گفته می شود.

در زیر عکس هسته خرما پودر شده یا قهوه هسته خرما را مشاهده می فرمایید.

عکس هسته خرما پودر شده یا قهوه هسته خرما

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.