آشپزی، غذا های اصلی

طرز تهیه فینگر فود ساده برای مهمانی ۶ روش پخت

طرز تهیه فینگر فود ساده برای مهمانی ۶ روش پخت

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,فینگر فود سرد,فینگر فود ساده,فینگر فود با نان تست,فینگر فود با خمیر یوفکا,سینی فینگر فود سرد,طرز تهیه فینگر فود ساده

 

طرز تهیه فینگر فود ساده برای مهمانی : شاید پیش اومده که بخواهید در یک مهمانی از یک غذای ساده که سریع اماده میه استفاده کنید.فینگر فود پیش غذایی شیک و لذیذ است. من هر کدام از فینگر فودها را جداگانه توضیح دادم.

۱- طرز تهیه فینگر فود دستور پخت سینی فینگر فود مخصوص مهمانی:

طرز تهیه فینگر فود دستور پخت سینی فینگر فود مخصوص مهمانی

فینگر فود در یک نگاه

آماده سازی :
۹۰ دقیقه
پخت :
۹۰ دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مناسب برای : مهمانی رسمی
میزان کالری : مشخص نشده
سختی : ساده
محلی :
مناسب فصل : همه فصول

طرز تهیه فینگر فود

هر کدام از فینگر فودها را جداگانه توضیح دادم.

سمبوسه: نون لواش را از طول برش میدیم به عرض ۱۰ سانت به شکل مستطیل درش میاریم.  بجای سرخ کردن میزاریم توی ساندویچ ساز خیلی روی طعمش تاثیرنداره اما ضرر سرخ کردنی رو نداره.

رول کالباس : کالباس را به صورت نوار پهن ( مستطیلی) برش بدید و روش مایونز بمالید و رولش کنید.

رول لازانیا: روی یک ورق لازانیا سس گوشت چرخ کرده بریزید و اون رو رول کنید و با خلال دندون به صورت آکاردئونی ببندید

میگو: نون سوخاری گرد بریده شده را با پنیر زیره ای بپوشانید و دو عدد میگو سرخ شده روی آن بگذارید و با خلال دندون فیکس کنید

سالاد تن ماهی: تن ماهی رو با جعفری و مایونز ترکیب کنید.

دلمه برگ مو: مقداری برنگ شوید و لوبیا سبز را در برگ مو پیچیده

رول کوکو سبزی :یک طرف کو کو سبزی را در تابه مستطیلی سرخ کنید و رویش پنیر ورقه ای و کالباس بگذارید و رول کنید و تو فر بگذارید.

نوووش جاااان

۲-طرز تهیه فینگر فود اموزش تهیه بروسکت گوجه

http://tehranmall-co.ir/wp-content/uploads/2016/06/1059.png

– مواد لازم

گوجه : ۵ عدد ریز

نان باگت : ۱۲ برش یا نان تست

پنیر پیتزا : مقداری

برگ ریحان : ۲ عدد تازه

ابتدا گوجه ها را داخل تابه گذاشته و روی آن و داخل آنرا کمی نمک و فلف بپاشید، گاهی تابه را تکان دهید تا زمانی که گوجه ها بپزند و شل شوند( زمان طبخ حدود ۲۰ دقیقه است). اجازه دهید خنک شود. روی تکه های نان باید روغن زیتون اسپری کنید و سس را روی نان باگت ریخته و پنیر خرد شده را هم روی نان قرار دهید. گوجه های پخته شده را هم در کنارش روی نان قرار دهید آب گوجه فرنگی که در تابه باقی مانده است را نیز روی گوجه ها بریزید. روی هر کدام از نان ها ریحان تازه ( در صورت دلخواه ) و یا فلفل سیاه بپاشید. نوش جان 🙂

۳-طرز تهیه فینگر فود پوپر سیب زمینی ،بیکن- چدار

طرز تهیه فینگر فود پوپر سیب زمینی ،بیکن- چدار

زمان کلی : ۳۵ دقیقه
برای ۱۲ نفر
۶ عدد سیب زمینی تازه
سه چهارم اونس پنیر چدار خرد شده ( حدود ۳ قاشق غذاخوری)
۲ قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
یک عدد بیکن، برش خورده پخته شده
۱ قاشق غذاخوری موسیر تازه یا جعفری خرد شده

دمای اجاق گاز را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
سیب زمینی ها را از وسط به دو نیم کرده و قسمت برش خورده را کف ظرف قرار دهیدو با روغن زیتون روی آن را چرب کنید. و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
تا زمانی که زیر سیب زمینی ها طلایی یا قهوه ای روشن شود، آنرا بپزید ، حدود ۲۰ دقیقه. اگر کاملا پخت فورا بردارید، در غیر اینصورت ۵ دقیقه دیگر هم آنها را بپزید. قسمت پایین سیب زمینی ها را جدا کرده ( در صورت لزوم ) و اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند.( سیب زمینی ها را ۸ ساعت جلوتر هم می توانید بپزید و دوباره گرم کنید )
قبل از سرو کردن روی سیب زمینی ها را با پنیر چدار بپوشانید و کمی حرارت دهید تا پنیر ذوب شود ( حدود ۳ دقیقه)
روی سیب زمینی ها خامه ترش ، بیکن و سبزیجات قرار دهید.
مواد مغذی در هر وعده :۲۴ کالری ، ۱ گرم پروتئین ، ۲ گرم کربوهیدرات ، ۱ گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، ۲۷ میلی گرم سدیم.

۴-طرز تهیه توپ های پنیری با طعم سبزیجات و فلفل

طرز تهیه توپ های پنیری با طعم سبزیجات و فلفل

•    تعداد: ۱۲ عدد
•    زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
•    زمان سرد شدن: ۴ تا ۲۴ ساعت

مواد لازم

•    ۳ قاشق غذاخوری موسیر تازه رنده شده
•    ۳ قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
•    دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
•    ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده
•    ۱۱۰ گرم پنیر بز
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده
•    یک حبه سیر رنده شده
•    کراکر

طرز تهیه

۱٫    در یک بشقاب گود، یک قاشق غذاخوری موسیر، یک قاشق غذاخوری ریحان و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارد. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و پنیر بز را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شوند. دو قاشق غذاخوری موسیر و دو قاشق غذاخوری ریحان باقی مانده و فلفل و سیر را اضافه کنید. سپس آنها را در دست به شکل توپ درآورید.

۲٫    توپ را در مخلوط سبزیجات بغلتانید. سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت دریخچال نگهداری کنید.

انها را مانند نان تست بر زده و در سینی قرار بدهید برای استفاده فینگر فود.

۵-طرز تهیه کباب تند آسیایی

طرز تهیه کباب تند آسیایی فینگر فود

مواد لازم:

آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: ۱ قاشق غذاخوری
سس سویای کم نمک: ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
پنیر پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
گوشت: ۲۵۰ گرم

دستور تهیه:

آب لیمو، شکر، پنیر پاپریکا، سس سویا و روغن زیتون را در یک کاسه ریخته و باهم مخلوط کنید، گوشت را به مواد فوق اضافه کنید. برای ۲۰ دقیقه مرینیت کنید و یا می توانید از شب قبل گوشت و مواد را داخل یخچال قرار دهید .
ماهیتابه را گرم کنید و روغن زیتون را کف آن بپاشید.
به گوشت اب نمک و سرکه و ادویه اضافه کنید و داخل ماهیتابه قرار دهید.
هر قطعه گوشت را به دور ۲ عدد پیازچه رول کنید. دوطرف پیازچه ها باید از داخل گوشت بیرون زده باشند. سیخ های چوبی یا فلزی کوچک را داخل گوشت فرو ببرید.
حدود ۵ تا ۶ دقیقه طول می کشد که هر طرف گوشت خوب بپزد. در ظرف را بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
آب نمک و سرکه را جوشانده تا به آرامی غلیظ تر شود، ۱ تا ۲ دقیقه.
گوشت ها را با سیخ داخل سینی قرار داده و با برگ های اضافی پیازچه تزیین کنید و آب نمک و سرکه را روی گوشتها بریزید.

۶-طرز تهیه فینگر فود کلاب ساندویج(اسنک مرغ و سیب زمینی با نون تست)

طرز تهیه فینگر فود کلاب ساندویج(اسنک مرغ و سیب زمینی با نون تست)

مواد لازم برای طرز تهیه فینگر فود:

سینه مرغ بی استخوان: ۲۰۰ گرم :: برش خورده به صورت نواری باریک
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط :: آب پز و رنده شده
پیاز: ۱عدد متوسط
نان تست: ۱۶ ورق
گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط :: برش حلقه ای خورده
پیتزا گودا: ۸ ورق
سیر: ۲ حبه :: رنده شده
پنیر پیتزا: به مقدار لازم :: رنده شده
نمک، فلفل، زردچوبه، کره: به مقدار لازم برای طرز تهیه فینگر فود

دستور تهیه:

در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برش‌های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
مواد را مدام هم بزنید و ۷-۱۰ دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
سطح خارجی نان‌ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی ۸ ورق از نان‌های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، ۸ ورق دیگر از نان‌های تست را روی نان‌های آماده قرار دهید و اسنک‌ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
بعد آن‌ها را به مدت ۳ تا ۶ دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می‌شود.

نکته
۱- مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می‌توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
۲- به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می‌توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
۳- برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب‌لیمو و زعفران مزه دار کنید.
۴- میتوان از ترکیبات مختلف بین نان کلاب استفاه کرد، به عنوان مثال مواد ماکارونی، سوسیس، قارچ و پنیر و …

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.