آشپزی، دسر و شیرینی

اموزش طرز تهیه ژله گل محمدی

اموزش طرز تهیه ژله گل محمدی

روش طرز تهیه ژله گل محمدی

طرز تهیه ژله گل محمدی

طرز تهیه ژله گل محمدی با حباب

اموزش طرز تهیه ژله گل محمدی
اموزش طرز تهیه ژله گل محمدی :
ژله آلوورا رو طیق دستور روی جلد حاضر میکنیم داخل ظرف، پودر ژله رو با یه لیوان اب جوش خوب حل میکنیم، یه لیوان اب سرد رو اضاف میکنیم هم میزنیم ، گل سرخ رو با ژله قاطی میکنیم، ژله رو میریزیم داخل قالب ، میزاریم یخچال تا کاملا ببنده . (برای حباب گرفتن کافی ژله که نیم بند شد همش بزنیم و دوباره بزاریم ا محکم بشه)

نکته: وقتی ژله رو داخل یخچال گذاشتیم بعد از بیست دقیقه که ژله کمی خودشو گرفت گلا رو با دست یه قاشق همه جای ژله پخش میکنیم ، چون گل سبکه میاد روی ژله  .

نکته : برای نرم شدن برگها میتوان آنها را چند دقیقه قبل در آب خیس کرد که گلبرگها داخل ژله خشک نمانند . میتوان ژله را به جای پودر آلوورا با ورق ژلاتین یا پودر آگار آگار تهیه کرد و مقداری گلاب اضافه کرد تا ژله گل محمدی کاملا طعم سنتی داشته باشد .ضمنا برگ سبز نعنای تازه هم به زیبایی آن میفزاید.

موفق باشید.

«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.