باغبانی و پرورش گل و گیاه

هندوانه و گوجه فرنگی کاهش پیشرفت سرطان پروستات

هندوانه و گوجه فرنگی کاهش پیشرفت سرطان پروستات

هندوانه و گوجه فرنگی پیشرفت سرطان پروستات را کاهش می‌دهد

هندوانه و گوجه فرنگی کاهش پیشرفت سرطان پروستات

محققان دانشگاه فناوری کورتین به تازگی از خاصیت و خواص درمانی بعضی میوه ها دریافته‌اند که مصرف میوه‌های زرد، نارنجی و قرمز رنگ از قبیل گوجه فرنگی، هندوانه و مرکبات و نیز سبزیهایی از قبیل فلفل دلمه‌ای قرمز، کدو حلوایی و اسفناج می‌تواند میزان پیشرفت سرطان پروستات را ۵۰ درصد کاهش دهد.
این مطالعات بر روی ۴۰۴ فرد چینی که به دو گروه بیمار و سالم تقسیم می‌شدند صورت گرفت.

پس از آن بین دو گروه با توجه به رژیم غذایی و نحوه زندگی آنها مقایسه‌هایی صورت گرفت. نتیجه پژوهش‌ها نشان داد که میزان پیشرفت بیماری در مردانی که به طور منظم از میوه‌ها و سبزیجات نامبرده استفاده می‌کردند تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.

لیکوپن موجود در رنگدانه‌های قرمز در میوه‌ها و سبزیجات آنتی اکسیدان قدرتمندی است که در جلوگیری از آسیب مولکول وراثتی DNA در سلولها نقش مهمی دارد.

این آسیب‌ها فاکتورهای اصلی در بروز و پیشرفت سرطانها هستند. این یافته‌ها در مجله بین‌المللی سرطان منتشر شده است. سرطان پروستات شایعترین نوع سرطان در میان مردان استرالیایی و دومین دلیل اصلی مرگ و میرهای ناشی از سرطان در میان مبتلایان به این بیماری است.

گوجه فرنگی
هندوانه قرمز و سرخ http://tehranmall-co.ir/
«مطالب پیشنهادی به شما»

درباره نویسنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.